Followers

Sunday, January 6, 2013

Testimonial tuan tanah kedaung

Testing, testing, testing..


Nampak tak senyuma meleret tuan tanah kedaung ni? Haha
Kalau boleh, nak senyum tu sampai ke telinga je
Senyum tu kan sedekah =)
Alhamdulillah, sebulan lebih je masa diperuntukkan untuk nana buktikan kehebatan Premium Beautiful Corset ni
Terus terang, sebelum ni ragu-ragu juga nak mencuba
Berkesan ke produk ni? betul ke boleh nampak hasil dalam masa terdekat?
Seperti entry sebelum ni, nana ada cerita masalah postur bongkok yang nana alami
Dan lelemak berlebihan juga bermaharajalela dalam badan ni,hihi
Jadi nana terus bertindak untuk mencuba produk kesihatan ni
Alhamdulillah!
Tak sia-sia percubaanku ini
Memang berbaloi-baloi
Kalau sebelum ni bahu dan tulang belakang asyik bentuk C je (bongkok), tapi sekarang tidak lagi!
Nak stay lama-lama depan laptop pun boleh
Stay 8-9jam dekat ofis meja dah tak menjadi masalah
Drive dari kuantan-kl 3jam lebih tak terasa pun jauhnya
Dah tak sakit dan lenguh tulang belakang, dah tak bongkok-bongkok si nenek tua dah
Bangun tidur sekarang pun dah rasa segar dan semakin bersemangat!
Level confident semakin tinggi dari hari ke hari
Terus peluk cium ketat-ketat my super duper PB..muahhxx! hehe
Bertuah dipertemukan dengan produk yang tiada tandingan ni

LOVE YOU PREMIUM BEAUTIFUL!

Love the way i am ^____^

Saya sudah, anda bila lagi??
>__<

4 comments:

  1. tahniah..memang sgt2 berkesan...
    salam nana..balas kunjungan awk...

    ReplyDelete
  2. tq kak nora..tq to my PB too!!hehehe

    ReplyDelete
  3. Ena:aah,mmg sgt berkesan..love it!
    Tq dtg melawat!=)

    ReplyDelete